+381 11 30 999 55 +381 65 30 999 55

Likos servis

Popravka diferencijala

Na Landrover modelima DIS3/DIS4/RRS je primećen kvar na diferencijalima, iz više razloga. Naš servis je osvojio tehnologiju popravljana umesto kupovine novog diferencijala. Posedujemo setove za popravku koji koštaju nekoliko puta manje od novog. Nravno popravka je moguća samo ako se na vreme uoči kvar.

Električni i elektronski sistemi

Likos servis raspolaže sa vise dijagnostičkih uredjaja od originalnog Landrover/Jaguar IDS/SSD do dijagnostike namenjene samo za ispitivanje pojedinih sistema (auto osciloskop, Hawk eye ručni uređaj (koji mi kao ekskluzivni uvoznici prodajemo zainteresovanim vlasnicima).

Dijagnostika motora i performanse

Stanje sa gorivom se kod nas popravlja, ali je i dalje nemamo gorivo standarda kakvo zahtevaju savemeni Landrover/Jaguar motori. U Likosu se uvek analizira rad motora kako bi sve bilo pod kontrolom. Za zahtevnije korisnike možemo da obezbedimo module za pojačanje snage motora.

Preventivno održavanje

Likos servis posebnu pažnju posvećuje preventivnom održavanju. Svaki kvar uočen na vreme smanjuje troškove kasnije skupe popravke. Likos će vam uvek dati predlog i savet, kako bi se smanjili troškovi održavanja.

Održavanje transmisije

Savremeni automatski menjači su vrlo složeni i skupi za popravku. Brza reakacija na najmanju nepravilnost sprečava velike popravke kasnije. Imamo na stanju sve fluide u transmisiji i predlažemo redovnu zamenu sa filterom.